EN DE ES FR LT PL PT RO SE

WELCOME

Fii multilingvist! - Creşterea motivaţiei a studentilor de limbi straine prin punerea īn aplicare a metodelor moderne de īnvăţare īn sectorul turistic.

Īn multe ţări europene, sectorul turistic include nu numai mari lanţuri hoteliere şi servicii oferite de agentiile de turism, dar şi un număr mare de pensiuni mici turistice, Hoteluri, agro servicii turistice, restaurante etc. Acestea sunt de obicei mici, si sunt de cele mai multe ori conduse de familii īntregi, inclusiv bunici, părinţi , copii şi alti angajati ca o "afacere de familie". Pentru acest grup ţintă posibilitatea de a folosi limbi străine este un factor esenţial pentru creşterea competitivităţii şi a spiritului antreprenorial īn sectorul turistic. Nu īn ultimul rānd, īnvăţarea limbilor straine face pe oameni mai deschisi şi īnţelegatori pentru diversele culturi şi puncte de vedere. Obiectivul principal al proiectului este să dezvolte şi să promoveze metodologii pentru a motiva doritorii să īnveţe limbi străine (oameni care lucrează īn sectorul turistic) şi pentru a spori capacitatea lor de īnvăţare.

Īn afară de aceasta, obiectivele noastre de parteneriat sunt de a dezvolta un concept de formare care sa īncadreze conţinutul de īnvăţare si care să reflecte nevoile şi interesele de afaceri ale grupului ţintă. Acest concept va include principiul auto-direcţionare si de familie a īnvăţarii limbilor straine, de asemenea, pentru persoanele din zonele rurale, lucrand īn sectorul turistic.

Scopul nostru este de a colecta şi de a adapta produse contextualizate:

1. Instrumente de invatare - pentru studenţii care lucrează īn sectorul turistic
2. Instrumente de predare pentru profesori şi formatori cu scopul de a motiva studenţii şi de a folosi metode moderne de īnvăţare, īn special īn sectorul turistic.

Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie [comunicare] reflectă punctele de vedere doar a autorului, şi Comisia nu poate fi trasa la raspundere pentru orice utilizare care poate fi făcuta a informaţiilor conţinute de acestea.
 
::CONTACT        ::IMPRESSUM